Cenovnik

Usluga slanja seminarskih radova se naplaćuje. Za sve korisnike iz Srbije cena za 3 gotova rada sa našeg spiska iznosi 600 din. Uplatu možete izvršiti u svim bankama ili poštama, a uplatnicu popunite na sledeći način:
 


 Kliknite na uplatnicu za veći prikaz


Nakon uplate, pošaljite nam mejl sa podacima sa uplatnice (ime i prezime i adresa pošiljaoca), na adresu porucujem@seminarski.rs Nakon provere vaše uplate, radove očekujte najkasnije za 24 sata. Ukoliko želite, možete nam poslati skeniranu uplatnicu kao dokaz uplate i u tom slučaju radove ćete dobiti i ranije.

Za sve korisnike van Srbije (Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska), cena za 3 gotova rada sa našeg spiska iznosi 10 eura. Uplatu možete izvršiti na naš devizni račun, a sve detalje oko uplate ćete dobiti od nas u e-mailu. Radove iz inostranstva takodje možete poručiti na adresi porucujem@seminarski.rs

Radove dobijate u elektronskom obliku, u .doc (Microsoft Word) ili .pdf (Adobe Reader) formatu.

Ukoliko traženi rad ne pronadjete na našem sajtu medju već gotovim radovima, možete nam se obratiti sa zahtevom za izradu novog rada na mejl info@seminarski.rs, gde ćete nam precizirati temu, rok izrade, broj strana i druge pojedinosti za koje smatrate da su potrebne, a mi ćemo kontaktirati naš stručni tim saradnika i videti mogu li udovoljiti Vašim zahtevima. Odgovor ćete dobiti najkasnije u roku od 24 sata, a u velikom broju slučajeva i mnogo ranije.

Preporuka sajta Seminarski.rs je da sve naše radove koristite samo kao pomoćni materijal u izradi vaših samostalnih radova. Seminarski.rs odbacuje svaku odgovornost za dalje korišćenje istih.